DOPUST NI SAMO DOPUST

Všeč mi je, ko gledam, kaj nekaterim pomeni dopust. Vsak ga dojema drugače. Eni za sproščanje, drugi raziskovanje, tretji spet nekaj tretjega … in tako je prav.

Poletno razvajanje
? IG @rustjagram

Zame dopust ni bil nikoli samo dopust. Zame je to vstopnica k samemu sebi, daleč od službenih pritiskov, strahov in vedno istih ritmov. Že res, moja služba ni samo služba. Delati na radiu ni “delo” kot ga številni dojemajo. A tudi ta nosi svoje odgovornosti in dolžnosti, ki me pogosto strgajo od tistega, kar razumem kot moje poslanstvo. Moja ljubezen do dvokolesnega dirkanja tudi ni skrivnost, a MotoGP je zame poslastica, nekaj kamor se zatečem in na svoje življenje gledam drugače. Že dolgo ugotavljam čemu dajati prednost, čemu se posvečat, kje svoje energije porabljati. Morda sem ravno med dopustom ugotovil.

Slika iz Mugella, 2019
? IG @rustjagram

To je zame dopust. Čas razčiščevanja. Čas, ko delam na sebi kot bi moral vsak dan. Čez tri dni bom moral formulo dopolniti in se po tem poglavju lotiti svojega razodetja. S tem pa mislim na nova glasbena poglavja in cilje, ki si jih nisem zadal sam, temveč mi jih je prinesel čas.

Koncert v parku Pietro Coppo, Izola

Samo tako napredujem. Samo tako bom svojim najdražjim pravi vzor. Samo tako bom jaz res jaz.

Written by: